València, 7 de juliol de 2011.- L’Agrupació de Periodistes de FeS-UGT del País Valencià (AGP-FeS-UGT-PV) lamenta el tancament de Gandia Televisió i manifesta el seu suport als vora 30 treballadors i treballadores que han perdut el seu lloc de treball.

L’Agrupació de Periodistes de la UGT veu amb perplexitat com des de l’equip de govern de l’ajuntament de Gandia s’ha executat el tancament de l’emissora pública de televisió, pionera en el sector en la capital de La Safor. Quan les televisions locals i comarcals privades de La Safor emeten  amb normalitat, el que calia esperar del consistori de Gandia era la cerca de solució a les discrepàncies polítiques, i no el tancament de la televisió pública.

La major garantia d’informació lliure, professional, plural i veraç és l’existència de televisions públiques de qualitat. Per això, és la ciutadania de Gandia la que pagarà la desaparició de la seua televisió.

L’AGP-FeS-UGT-PV reclama la rectificació immediata de la decisió de l’alcaldia de Gandia i la reobertura de Gandia Televisió. Hi ha possibilitats tècniques i hauria d’haver capacitat política per a recuperar l’emissora. Alhora, ens posem a disposició dels treballadors afectats per a col·laborar amb ells en la defensa dels seus interessos professionals.

Esperem que l’actuació de l’ajuntament de Gandia no signifique l’anunci de les intencions del Partit Popular per a les televisions públiques, tant comarcals com autonòmica. Gaudir de majories absolutes no capacita per a posar entrebancs a l’existència de mitjans de comunicació públics, no governamentals, lliures, independents, plurals i veraços. És la democràcia la que exigeix l’existència dels mitjans públics.0
0
0
s2sdefault

Planes de igualdad

 planes igualdad

¿Necesitas negociar un plan de igualdad?

Puedes contactarnos en este correo:

planesdeigualdad.fesmc@pv.ugt.org

Elecciones sindicales

Cotizaciones 2022

benner gdp afiliater314

Por un trabajo digno

banner trabajodigno

revista claridad

Seguro Tomamos impulso X2

banner atlantis

App Móvil Android

gif fesmc web

guia it

SerdUGT: Descuentos

animado ser d ugt servicios afiliados

cabecera camarera de piso vertical

Revolución Ugetista

foto ruge

Las cosas como son

lascosascomoson