assamblea apunt 20180622 2

 

Els excesos de jornada i horaris que no compleixen amb la normativa de l’Estatut de Treballadors, principals preocupacions per a la plantilla.

Burjassot, 22 de juny. La Secretària de la Federació de Serveis d’UGT PV, Lola Navarro i la Secretària d’Acció Sindical de CCOO PV, Soledad Fernández s’han reunit amb els treballadors d’À punt Media per a recollir les seues principals reivindicacions laborals.

Les dos dirigents sindicals destaquen que tant la Corporació com la Societat formen part del sector públic instrumental. Som per tant, una entitat pública regida per l’Estatut dels Treballadors. Per a UGT i CCOO, l’acord entre la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i els sindicats més representatius al sector públic és un acord de mínims que cal anar millorant. Per aixó reivindiquen negociar entre d’altres : la relació de lloc de treball, equiparació de les taules salarials, la nocturnitat, la flexibilitat laboral, les jornades de treball, la conciliació de la vida familiar i laboral, la salud al treball…

Uns acords que s’han de negociar de manera TOTAL i no PARCIAL.

La falta d’organització i personal d’alguns departaments provoca excesos de jornada i hores extraordinàries. Una situació que pot derivar a que alguns treballadors d’À Punt compleixquen el próxim novembre el cómput horari annual.

 

Altra de les preocupacions dels treballadors és l’antigüitat. En la reunió ha quedat palés que NO es pot reclamar els trienis mentre no tinguem un Conveni Col.lectiu.

Este acord en el que ara s’esta negociant preten recollir els nostres drets com a treballadors. És el primer pas per arribar a un Conveni Col.lectiu. Però abans cal celebrar eleccions sindicals per a contituir un Comité d’Empresa que negocie el futur conveni.

 

assamblea apunt 20180622

 

La llei arreplega que els candidats a membres del Comité d’Empresa han de tenir una antigüitat mínima de 6 mesos. Per tant, seguint este calendari, les eleccions sindicals no seran abans de finals d’enguany. Una data en la que la majoria de treballadors compliran este requisit.

L’assemblea ha estat aprofitada per les seccions sindicals d’UGT i CCOO d’ À Punt Media per a presentar-se als treballadors.

0
0
0
s2sdefault

SerdUGT

animado ser d ugt servicios afiliados

App Móvil Android

gif fesmc web

Elige UGT

banner animado elecciones sindicales ahora te toca ugt314

cabecera camarera de piso vertical

Protección de datos

benner gdp afiliater314

Video-Campaña #PonteA1000

#AhoraToca Ponte a mil #Pontea1000 #PonteAMil UGT

#PonteA1000

Revolución Ugetista

foto ruge

Juventud trabajadora

juventud trabajadora

Acciones formativas

banner lateral superior portal formacion

Las cosas como son

lascosascomoson

Por un trabajo digno

banner trabajodigno

guia it

No nos van a callar

nonosvanacallar

20actcat

Revista Claridad

revista claridad

Revista Unión

revista union

fesmc isalud