CONCENTRACIO RTVV

 

Este dijous 29 de novembre, un nodrit grup de treballadors i treballladores de la CVMC i de la SAMC s'han concentrat a les portes del CPP de Burjassot per a recordar el cinqué aniversari del tancament d'RTVV a mans del PPCV. La concentració ha estat encapçalada pels Delegats sindicals d'UGT, CCOO, STAS-IV, CSIF i CGT i a la mateixa s'han pogut veure pancartes al.lusives al tancament i s'han coretjat eslògans en contra del tancament i a favor del servei públic de ràdio i televisió.

A les 12:19 minuts s'ha guardat un minut de silenci coincidint amb l'hora exacta del cesssament de les emissions d'RTVV en 2013.

El tancament d'RTVV va suposar la fi de 25 anys ininterromputs d'emissions de la ràdio i la tele públiques i el despatxament de 1.600 treballadors i treballadores a més de la desfeta del sector audiovisual a la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, el proper 14 de desembre se celebraran les primeres eleccions sindicals de l'època À Punt. En esta convocatòria poden participar al voltant de 450 trebaladors i treballadores i en ella quedaran constituïts els Primers Comités d'Empreses de la CVMC i de la SAMC amb 5 i 13 membres respectivament. A més, s'el.legiran els Delegats sindicals dels centres de treball d'Alacant, Castelló i Madrid.

0
0
0
s2smodern

SerdUGT

animado ser d ugt servicios afiliados

App Móvil Android

gif fesmc web

Elige UGT

banner animado elecciones sindicales ahora te toca ugt314

cabecera camarera de piso vertical

Protección de datos

benner gdp afiliater314

Video-Campaña #PonteA1000

#AhoraToca Ponte a mil #Pontea1000 #PonteAMil UGT

#PonteA1000

Revolución Ugetista

foto ruge

Juventud trabajadora

juventud trabajadora

Acciones formativas

banner lateral superior portal formacion

Las cosas como son

lascosascomoson

Por un trabajo digno

banner trabajodigno

guia it

No nos van a callar

nonosvanacallar

20actcat

Revista Claridad

revista claridad

Revista Unión

revista union

fesmc isalud