GALERIA DE FOTOS DE VALENCIA

GALERIA DE FOTOS DE CASTELLÓ

GALERIA DE FOTOS D'ALACANT

GALERIA DE FOTOS D'ELX I ALCOI

Per la Plena Ocupació, la Reducció de Jornada i Millors Salaris

València, Castelló, Alacant, Elx i Alcoi s'han tenyit de roig per a celebrar un Primer de Maig reivindicatiu, en el qual des d'UGT PV s'han reclamat la Plena Ocupació, la Reducció de Jornada i Millors Salaris; a més de la importància i la necessitat de defendre les conquestes socials i la democràcia, posant en valor assoliments aconseguits per a no retrocedir.

En la manifestació de València, els líders sindicals han estat acompanyats, a més de per les milers de persones que s'han donat cita enguany per a celebrar i reivindicar, de la secretària General del PSPV i ministra de ministra de Ciència i Universitats, Diana Morant; el sindic de Compromís en les Corts, Joan Baldoví; i les candidates pel PSPV a les eleccions Europees Sandra Gómez i Leire Pajín entre altres .

En la seua intervenció el màxim representant d'UGT-PV ha defés el paper dels sindicats en el diàleg social; reivindicant la reducció de la jornada laboral de 40 a 37 hores, un "compromís del Govern que hem d'aconseguir en esta legislatura”. En una intervenció Sáez ha tingut a més espai per a la valoració del context polític, ressaltant que "Exigim respecte democràtic i la defensa dels valors que este implica” expressant a més, el compromís d'UGT amb estos valors “Com a organitzacions sindicals, avalades per la majoria de la classe treballadora a través del seu vot democràtic i emparades en la Constitució, continuarem plantejant estratègies de país, des de la lleialtat i l'acord”. El líder d'UGT-PV ha demanat també mobilitzar-se davant les pròximes eleccions europees per a frenar els nacionalismes excloents.