Un any més UGT PV es suma a les manifestació de l'Orgull LGTBI+ que convoquen diferents associacions que representen al col·lectiu LGTBI a València, Castelló i Alacant.

Fotos Orgull Castelló

El sindicat sempre ha manifestat el seu compromís amb la defensa dels drets de les persones LGTBI, especialment als centres de treball on, segons un estudi realitzat per UGT, quasi un 50% de les persones LGTB reconeixen haver patit LGTBIfòbia al treball. Es per això que UGT PV seguim treballant per la visibilitat i la no discriminació i la igualtat de tracte a les empreses i administracions de les persones LGTBI.

A València la manifestació tindrà lloc el pròxim dissabte 24 de juny i eixirà a les 19.30h des de l’Albereda de València. Convoca Lambda València amb el lema «Orgull de totes, drets per a totes»

A Castelló la manifestació serà este dissabte 17 de juny amb el lema "La meua família LGTBIAQ+, el meu orgull". Eixirà a les 19h des de la plaça Hort dels Corders i està convocada per Castelló LGTBI.

A Alacant, la manifestació, convocada per Diversitat Alacant, serà el dia 15 de juliol, a les 19h, des de la plaça dels Estels (Luceros).