En el Butlletí d'Aposta Jove d'aquest mes de Gener, podeu trobar informació sobre l'adhesió de la nostra organització a una Plataforma progressita i d'esquerres amb Joves Socialistes i Campus Jove per tal de treballar de manera conjunta en l'àmbit universitari. A destacar també, es la presentació que va fer el Portaveu Nacional d' Aposta Jove, Juangra Martínez, del nostre Pla de Treball al Comité Nacional Constituent de la UGT-PV 

 

També parlem de la nostra participació a l'Homenatge a Vicent Andrés Estellés i en l' Assemblea de delegats i delegades: "per uns pressupostos dignes". A més, tenim un article on manifestem el nostre total rebuig a la reforma de la llei d'interrupció voluntària de l'embaràs.

 

Com sempre, tenim la secció de Denúncia; podeu participar enviant-nos un mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..I les seccions de "Exiliades pel món" i l'entrevista personal a Ricardo Bayo, com "responsable de juventud de UPA-Joven".

 

Contem amb un article fet pels Joves Investigadors, on expliquen la situació de precarietat de la investigació al País Valencià. Els agraïm la seua participación. Més informació sobre ells a: http://www.jovesinvestigadors.org

 

Per últim, os informem de la posada en marxa del "Foro Joven", per UGT-Juventud, del que anirem parlant-vos més endavant. 

 

I, per a finalitzar, la nostra agenda cultural.

 

http://www.ugt-pv.es/2014/1401/baj201401.pdf

 

0
0
0
s2sdefault